Lélekmozaikok

7+1 ok, ami miatt várat magára az álmod valóra válása

Veled is előfordult már, hogy vágytál nagyon valamire, tettél érte, bevetetted elméd erejét is, vizualizáltál, mégsem vált valóra az, amire a legjobban vágytál? Legyen szó magánéletről vagy munkáról, ez a néhány ok rávilágíthat arra, mi rejlik ilyenkor a háttérben. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az… Tovább »

Egyedülálló felvételek a különleges jéghegy eltűnéséről

Wanda Stead és férje épp Új-Foundland közelében jártak motorcsónakkal, amikor egy csodaszép, boltív alakú úszó jéghegy mellett haladtak el. A szerencsés házaspár páratlan felvételeket örökített meg a jéghegy összeomlásáról. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és… Tovább »

Egy kijózanító kísérlet az előítéletekről

Egy megdöbbentő kísérletet rögzítő videóra akadtam arról, hogy vajon mennyire vannak előítéleteink a hajléktalanokkal szemben. A legmeghatóbb mégis az volt, amikor egy másik hajléktalan sietett társa segítségére. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet… Tovább »

Szívszorító videó egy kislányról, aki rádöbben, hogy kistestvére fel fog nőni

Amikor az 5 éves Sadie rádöbbent, hogy a kisöccse nem mindig marad ilyen pici és aranyos, hiszen fel fog nőni, valószínűleg eddigi élete legnagyobb krízisén ment keresztül. Édesanyja ezt egy szívbemarkoló videóban örökítette meg. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel… Tovább »

Nyiss a barátságra! (+videó)

Habár az iskola szezonnak még csak most lett vége, a Coca-Cola legújabb fejlesztése az elsőéveseket célozza meg. Új iskola, új ismeretségek – hogy ez könnyebben kialakuljon, egy egészen zseniális ötlettel álltak elő. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről,… Tovább »

Villámok tánca a Balatonnál

Itt a várva várt nyár, az időjárás azonban most igen változatos képet mutat. A kánikulából hirtelen csapott le ránk a napokban a vihar. Az Időkép kamerája azonban varázslatos villámokat rögzített a Balatonnál. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről,… Tovább »

Egy videó, mely a Mennyek kapujába repít

Vincent Brady egyedülálló, 360 fokos timelapse felvételeket készített, melyek egészen az egekig repítenek. Mintha az Ég megnyílna, és az Univerzum kitárná kapuját ezeken a csodálatos felvételeken. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet lényegéről…. Tovább »

Egy könnyfakasztó videó emlékeztet, miről is szól valójában az apaság

Amíg május első vasárnapjáról köztudott, hogy az Édesanyák ünnepe, az apák napja pontos időpontja a világon eltérő időpontra esik. A legtöbb országban, így Magyarországon is, június harmadik vasárnapján, vagyis e hétvégén ünnepeljük az Édesapákat. A Dove legújabb videójában emlékeztet mindazokra a felejthetetlen pillanatokra, amikor az apukád melletted állt. Amikor te hívtad, és ő csak jött! Szerző:… Tovább »

Nézz Fel! – Megrázó üzenet versben az online generációnak

„Idióta generáció vagyunk: Okos telefonokkal és buta emberekkel.” Soha nem volt még ennyi lehetőségünk arra, hogy kapcsolatot teremtsünk és tartsunk egymással. Mégis… a számos közösségi média ellenére egyre inkább magányosak leszünk. Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak… Tovább »

A lehetetlen nem létezik – a kéz nélküli fiú gyönyörű zongorajátéka

Vannak napjaink, amikor annyira elmerülünk saját nehézségeinkben, hogy nehezen tudjuk átérezni, valójában mennyire szerencsések is vagyunk. Az ilyen helyzetekben érdemes megnézni olyan videókat, amelyek visszaadják hitünket, és emlékeztetnek minket arra: álmainknak csak mi magunk szabhatunk határt. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról,… Tovább »

Amerika ismét felfedezte Budapest szépségét

Az amerikai Viking hajóutak szervezésével foglalkozik, legújabb videóját szinte teljes mértékben a magyar főváros képei díszítik. Csodás képek, büszkék lehetünk rá! Ne hagyd ki a videót! Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet lényegéről…. Tovább »

Angyalt rögzített a kamera?

Nem hiszek a véletlenekben. Sem a csodákban. Pedig utóbbiak olykor történhetnek. Mint ezen a videón, ahol egy biciklis férfi életét mentik meg egy látszólag elkerülhetetlen balesettől. A kamera mindent rögzített. Vagy csak egy jól elkészített, manipulált felvételről van szó? Döntsd el magad! Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!