Lélekmozaikok

Javíts a kapcsolataidon – 5 tévhit az elfogadásról

Szeretnél javítani a kapcsolataidon, de nem tudod, hogyan? Ilyenkor érdemes körbejárni az elfogadás kérdését: Mennyire vagy elfogadó, mennyire fogadod el magadat és másokat? Az elfogadással kapcsolatban számos tévhit kering a fejünkben. A valódi elfogadás megértése és megélése azonban olyan kapukat nyit meg, ami képes arra, hogy teljesen átalakítsa az életünket! Szerző: dr. Hörömpő Andrea –… Tovább »

Mélységek és magasságok – pillanatok az Élet hullámvasútján

Vannak olyan időszakok, amikor az Élet igencsak próbára teszi tudásunkat, hiszen a gyakorlatban tudjuk alkalmazni a könyvekben olvasott, vagy tanfolyamokon megtanultakat. Amikor ráadásul csőstül jönnek a nehézségek, az külön izgalmakat tartogat; olykor pedig előfordul, hogy egyszerűen csak meg kell engednünk magunknak, hogy a reakcióink bizony nem mindig tökéletesek. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert… Tovább »

Variációk a változás megélésére

Változás – milyen a viszonyod hozzá? Már maga a szó milyen érzetet kelt benned? Megijedsz, ha szembesülsz vele? Félni kezdesz tőle? Úgy érzed, valamit elvesztesz neki köszönhetően? Vagy lelkesedve várod, nagyot belecsapva a levegőbe, és életed nagy lehetőségeként köszöntöd? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az… Tovább »

Hogyan gyógyítsuk a múltat?

Múltunkban vannak olyan mélyen eltemetett érzések, melyek akár hosszú időre megbéníthatnak minket. Amikor a korábban megoldatlan válságok felbukkannak, eltorzíthatják észlelésünket és időzített bombaként robbannak életünkben. Milyen módszerrel tudjuk a múltunkat meggyógyítani? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az… Tovább »

A célkitűzések 7+1 legfontosabb lépése

Mi lenne, ha 2015-ben elindulnál azon az úton, amire mindeddig féltél rálépni? Mi lenne, ha kinyitnád azt az ajtót, ami előtt lehet, hogy már hónapok vagy évek óta toporogsz? Mivé válnál, mit teremtenél, ha elhinnéd azt, hogy bármivé válhatsz vagy bármit teremthetsz? Mi történne, ha megnyitnád magad a világnak? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok… Tovább »

A szeretet, mint életmód – Hawkins féle tudattérkép 14. és 15. szint: Szeretet és Öröm

A szeretet sugárzik, a lélek pedig a szeretet és az öröm érzésében teljesedik igazán ki. A szeretet természetes módon, ítélkezés mentesen fedi fel magát előttünk, miközben igen nagy Erőt közvetít. Az egész személyiségünkre hatással van, tükröződik tekintetünkben, mosolyunkban, és kisugárzásunkban. Általa a bennünk lévő jóság, boldogság és pozitív életérzés a külvilágra is kivetül. Szerző: dr…. Tovább »

A hit embere vagy a tudomány embere vagy? – Hawkins féle Tudattérkép 13. szint: Ésszerűség

Ahol a tudomány véget ér, ott kezdődik a spiritualitás. A tudomány csak most jutott el odáig, hogy az ősi tanítások mögött rejtőző végtelen tudást saját eszközeivel bizonyítsa. Benned a hit vagy a racionalitás a nagyobb? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a… Tovább »

Elfogadás, Elengedés, Egyensúly – Hawkins féle tudattérkép 12. szint

Az elfogadással nem küzdesz valami ellen, hanem az Élet nehézségeit is természetes történésként tudod kezelni, amiben képes vagy meglátni fejlődés lehetőségét. Az irányítás elengedésével egy olyan ajtó nyílik meg számodra, ami a valódi harmónia, elégedettség és az egyensúly megteremtéséhez vezet. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese… Tovább »

Maximalizáld Erőd a tudatosság kapujában – Hawkins féle tudattérkép – 9. szint: Bátorság

A tudatosság ezen kapujában, amikor a negatív erőket felváltják a pozitív Erők, álmaink és céljaink megvalósulásának legfőbb összetevője, az életünkért való felelősség felvállalása aktiválódik. Főnix madárként újjászületünk, képessé válunk arra, hogy hatékonyan megoldjuk a különböző élethelyzeteket, és éljünk a minket megtaláló lehetőségekkel. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem… Tovább »

A lélek sötét éjszakái

A lélek sötét éjszakái váratlanul törnek be életedbe. Olyankor, amikor nem is számítasz rá, az is lehet, hogy olyan személy által, akitől a legkevésbé sem várnád. Előfordulhat, hogy több, egymástól látszólag független cselekmény sorozatban bontakozik ki hetek, hónapok leforgása alatt. A lélek sötét éjszakái spirituális fejlődésed legnagyobb mérföldkövévé válhatnak. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok… Tovább »

Büszkeség és balítélet – Hawkins féle tudattérkép – 8. szint: Büszkeség

Fontos az egészséges önbizalom a boldog és kiegyensúlyozott élethez, de amikor a mindennapokban már eluralkodik az egó vezérelte fennhéjázó viselkedés, az komoly akadályokat gördíthet a büszke ember elé. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az… Tovább »

A szabadság kapujában: Hawkins féle tudattérkép – 7. szint: Harag

Ha rendben vagy magaddal, nem érzel haragot. A harag ugyanis az összhang hiányából fakad. Mégis, ez a szint akár fejlődésed egyik ugródeszkájának is tekinthető, hiszen itt már egyre nagyobb energia áll rendelkezésedre, a szabadság kapuját jelentve számodra. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről,… Tovább »

Hogyan működtesd eredményesen a vonzás törvényét? – Hawkins féle tudattérkép – 6. szint: Vágyakozás

Tudattalan félelmeid és vágyaid működtetik a világot, és teremtik a mindennapjaidban megnyilvánuló eseményeket. Vágyaidból születnek céljaid és sikereid, a vágyak mozgatják meg a benned szunnyadó erőt, hogy magasabb szintre emeljék tudatosságodat. A vágyakozás szintje tehát egy mérföldkő lehet a magasabb tudatszintek kapujában. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem… Tovább »

Hawkins féle tudattérkép – 4. szint: Bánat

Szépen lassan haladunk a Tudattérképen a pozitív mezők felé, azonban van még néhány olyan szint, ami a negatív erőtér jellemzője, és legyünk bármennyire is tudatosak, olykor-olykor bárki a hatásuk alá kerülhet. A fásultságot követően a bánat szintjére érkeztünk. Erre a szintre a szomorúság, a veszteségérzet és a függőség jellemző, azonban rejlik benne egy igazán pozitív… Tovább »

Hawkins féle tudattérkép – 3. szint: Fásultság

Néha bárkivel előfordul, hogy erőt vesz rajta a csüggedés, reménytelenség érzése és a fásultság. Ez, ha rövid ideig tart, csak átmeneti hullámvölgyet eredményez. Hosszú távon azonban depressziót, apátiát, kiégést és más olyan betegséget okozhat, amiből egyedül nem fogunk tudni kilábalni. Mivel a fásultság energiaszintje csupán az 50-es értékre tehető. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok… Tovább »

Hawkins féle tudattérkép – 2. szint: Bűntudat

A tudattérkép ismerete hozzásegít Önmagad, mások és a világ jobb megértéséhez. A második szint bemutatása az összefüggések mélyebb tárházát nyitja meg előttünk. A bűntudat vagy a bűntudat keltéssel együtt járó manipuláció mindnyájunk életére hatással lehet. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a… Tovább »

Hawkins féle Tudattérkép – 1.szint: Szégyen

Miért fontos a tudatszintek ismerete? Mivel segíti életed, hogyan teheted egyszerűbbé, jobbá, boldogabbá általa a hétköznapjaidat? Hogyan segíti fejlődésed? Ezekre a kérdésekre válaszolok a Tudattérképet bemutató sorozatomban, melynek első szintje a szégyen. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!