Lélekmozaikok

A gyermekvárás megélése – időzítés, vágyakozás, csillagtitkok…

Nőként harminc éves korunk környékén a legtöbben szembesülünk az anyaság kérdésével. Akkor is, ha szeretnénk, és akkor is, ha nem szeretnénk gyermeket. A belső megélés és a külső társadalmi elvárásokhoz való viszonyunk sokat elmond Önmagunkról. Zentai Anna asztrozófussal összeraktuk tudásunkat egy esti beszélgetés során, így a gyermekvárás és a gyermekáldás kérdését több nézőpontból is megvizsgáltuk…. Tovább »

Éld az álmod! Lélekmozaikok – a kezdetek

A legnagyobb dolgokhoz is kell egy szikra, ami lángra lobbantja a tüzet. A Lélekmozaikok esetében ez a szikra a férjem volt. Most megosztom veletek a blog születésének a történetét, adjon Erőt mindenkinek az álmai valóra válásához. Bármilyen nagy is legyen, merd élni az álmod! Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új,… Tovább »

10 +1 jel, mely arra utal, hogy öreg lélek a gyermeked

Sokszor a felnőttek legnagyobb tanítói a gyermekek: legyen az saját vagy a közvetlen környezetben élő gyermek. Különösen akkor tanítanak minket, ha a gyermek testben öreg lélek lakozik. Melyek is ezek a jelek, amelyek erről árulkodnak? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a… Tovább »

Lélekmozaikok – kulisszatitkok

Írni számomra kegyelmi állapot. Ha olvastad már hosszabb vagy rövidebb írásomat, talán érezted ezt rajta. Azt mondják, a szavakon túl sugárzik belőle valami földöntúli. Valami, amit nem lehet és nem is kell megmagyarázni. Amit eddig is éreztem alkotás közben, de mindennél jobban akkor mutatkozott meg, amikor a könyvem egyes fejezeteit írtam. Szerző: dr. Hörömpő Andrea… Tovább »

Az ikrek városának különös rejtélye

Hihetetlen dolgok történnek egy indiai faluban 1949 óta. Habár az ikerszületések száma arányait tekintve nem túl nagy az országban, Kodinhiben azonban több, mint 200 ikerpár él. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet lényegéről…. Tovább »

Az élet utat tör magának – 24 lenyűgöző kép bizonyítja

Ha megfigyelted, történjék bármi, szembesülj akármilyen nehéz élethelyzettel, az végül mindig megoldódik. Lehet, hogy az átlagosnál több idő kell hozzá, lehet, hogy megizzadsz közben, de annak, aminek meg kell történnie, meg fog történnie. Az élet utat tör magának. Ez a néhány csodás kép is ezt bizonyítja. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak… Tovább »

Két újdonsült kispapa megható pillanatai és a feltétel nélküli szeretet

A kanadai fotós, Lindsay Foster tanúja lehetett annak a szívbemarkoló pillanatnak, amikor BJ Barone és Frankie Nelson első gyermeküket, Milot köszöntötték a megszületése utáni pillanatokban. A kisfiú első perceiről és a szülők őszinte szeretetéről igazán megható képek születtek. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző… Tovább »

„Lepke kezeddel ints felém” – 105 éve született Radnóti Miklós

Radnóti Miklós különleges, rövid élete számos gyönyörű verset adott az utókornak. Verseit áthatja születésének tragédiája, Gyarmati Fannihoz fűződő szerelme, és a kor, ami oly kevés időt adott neki. Emléke és alakja rövid munkássága ellenére meghatározza a XX. század líráját. Születésének 105. évfordulóján Radnóti életének három meghatározó pillérét választottam az emlékezésre: Születés, Szerelem, Sors – versei… Tovább »

A négy éves fiú, aki a lélekvilág üzeneteit közvetíti szüleinek

Gyermekként a lelkek világa sokkal közelebb áll hozzánk, mint felnőtt korunkban. Habár legtöbben nem emlékszünk rá, de három, négy, öt éves korunkig még könnyebben halljuk és látjuk az angyalokat, vagy azokat a lelkeket, akik valamiért üzenni szeretnének nekünk. A négy éves Elijah története újabb bizonyíték erre. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak… Tovább »

Szenzációs meglepetés szülés közben – Hármas egypetéjű ikrek helyett négyen születtek

A Mississippi állambeli Kimberly Fugate úgy tudta, hogy hármas ikrekkel várandós. Azonban maratoni szülésének végén az édesanya, aki másnap ünnepelte 42. születésnapját, egy csodálatos születésnapi ajándékban részesült. Az orvosok legnagyobb megdöbbenésére ugyanis a három pici lány mögött bujkált egy negyedik is. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!