Lélekmozaikok

Ez a 16 fotó megmutatja, mit jelent az örökbefogadás a háziállatok számára

A törődés, a szeretet és a harmónia, amely egy örökbefogadás után az állatok számára mindennapossá válik, teljesen megváltoztatja az életüket. A változás különösen szembeötlő, ha készül fotó az örökbefogadás napján, majd néhány hónappal vagy évvel utána is. Ezek a képek magukért beszélnek. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem… Tovább »

10 különleges fotó a mesék világából

A moszkvai Darya Kondratyeva varázslatos fényképeivel feleleveníti számunkra a tündérmesék és legendák világát. Modelljei akár csodás hercegnők, boszorkányok vagy tündérek is lehetnének, akiket a fotókon egyáltalán nem hétköznapi állatok vesznek körül. A szemkápráztató alkotások ennek köszönhetően egy igazán különleges világba repítenek minket. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem… Tovább »

Ritka fotók Audrey Hepburnről, amelyek tükrözik sugárzó személyiségét

A legendás színésznő, aki olyan filmekben játszott, mint a Római vakáció, Sabrina vagy az Álom luxuskivitelben, a filmekben legtöbbször törékeny szerepekben tűnt fel, az életben azonban Audrey egy erős és határozott nő volt, aki karitatív munkájával igazán sokat tett az emberekért. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy… Tovább »

Az élet utat tör magának – 24 lenyűgöző kép bizonyítja

Ha megfigyelted, történjék bármi, szembesülj akármilyen nehéz élethelyzettel, az végül mindig megoldódik. Lehet, hogy az átlagosnál több idő kell hozzá, lehet, hogy megizzadsz közben, de annak, aminek meg kell történnie, meg fog történnie. Az élet utat tör magának. Ez a néhány csodás kép is ezt bizonyítja. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak… Tovább »

Anyák és lányaik – 24 angyali képen

Habár az anya – lánya kapcsolat az évek során változik, ezek a fényképek olyan megkapó és örök pillanatot ragadtak meg, amelyek időtállóak. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet lényegéről. Megrendeléshez kattints ide: Megrendelés… Tovább »

A turisták kedvence: Glass Beach, a csillogó part

Létezik Kaliforniában egy védett part, ahová turisták ezrei zarándokolnak, hogy saját szemükkel lássák milyen csodás dolgokat képes varázsolni a természet még az ember által szétdobált szemétből is. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet… Tovább »

Európa 24 legszebb kastélya

Mindig is vonzott a történelem, és az annak emlékeit felelevenítő helyek szépsége. Ha a kastélyok szerelmese vagy, akkor látogass el Németországba, vagy Franciaországba, ahol szemet- és lelket gyönyörködtető csodákra lelhetsz. Az én személyes kedvencem azonban mégis a Rómában található Angyalvár. Repülj el velem gondolatban Európa 24 legszebb kastélyába. Te melyiket néznéd meg élőben? Szerző: dr…. Tovább »

13+1 csodás kép a Szuperholdról

A Hold a női princípium megtestesítője, ami a gyógyulásban, az életerő visszaszerzésében nyújt segítséget. A termékenység, a gondoskodás szimbóluma, ami az emberi lélek mélyét érinti meg. Szombat éjjel úgynevezett Szuperholdnak lehettünk tanúi, mely csodálatos látványt nyújtott élőben is. Összegyűjtöttem néhány képet a Szuperholdról a világ minden tájáról. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én… Tovább »

Az élet színei 13+1 csodaszép képben

A színek felszabadítanak, kiemelnek, jellemeznek, megváltoztatnak, boldoggá tesznek. Színek nélkül az Életünk is fakó lenne. Az Élet színei kaleidoszkóp szerűen szórják szét a fényüket. Utazd körbe Te is a világot a színek, és e csodás képek segítségével. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről,… Tovább »

Egy átlagos parknak tűnik, pedig közben…

Csodás látványt tud nyújtani, ahogy az évszakok változásával a természet folyamatosan megújul. Ilyenkor lelkünknek is jót tesz egy kis séta, hiszen felfrissülése nélkülözhetetlen a saját megújulásunkhoz. Földünk igazi csodákat képes létrehozni: nemrég egy parkra akadtam Ausztriában, ami teljesen egyedülálló módon változik az évszakok múlásával. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új,… Tovább »

Napjaink hírességei múltbéli ikertestvéreikkel

Azt tartják, hogy mindnyájunknak vannak ikertestvérei a világban. A hasonlóságok azonban történelmi korokon is átívelhetnek. Shakespeare, Vincent van Gogh, George Washington, Justin Timberlake, Donald Trump, Bruce Willis – csak néhányak azok közül, akik mind rendelkeznek “ikertestvérekkel”. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról,… Tovább »

5 szemkápráztató víz alatti város

Kétségkívül mindnyájan hallottunk már Atlantisz legendájáról. Az ősi, csodás városról, amely évezredekkel ezelőtt süllyedt el. Habár Atlantisz elhelyezkedéséről nincsenek pontos információink, az évek alatt több más várost is találtak a víz alatt, amelyek egyszerűen szemkápráztatóak. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a… Tovább »

Egyedülálló műalkotások a Csendes-óceán partján

A gyönyörű művészi alkotások olykor nagyon egyszerű módon születnek. De gondoltad volna, hogy egy gereblyével ilyen szemkápráztató formákat lehet alkotni? A San Francisco-ban élő Andres Amador csak kimegy a tengerpartra, és néhány óra leforgása alatt ehhez hasonló csodákat hoz létre. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az… Tovább »

Nők, akik megváltoztatták a világtörténelmet – A jövő hősnői példaképeikkel egy képen

Mi a közös Michelle Obamában, Coco Chanelben, Audrey Hepburnben, Teréz Anyában, Diana hercegnőben és J.K.Rowlingban? Olyan méltán elismert alakjai ők a világtörténelemnek, aminek köszönhetően megérdemelten váltak fiatal lányok ezreinek példaképeivé. Erre kíván rávilágítani a San Antonio-i kezdeményezésű Isis Project egyedülálló és lenyűgöző képeivel. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik… Tovább »

Gyermeki rajzok varázslója – Fotók a Reményért

Él a világon egy művész, akinek az a küldetése, hogy varázslatos fotói segítségével megelevenítse a gyermekek fantáziájában élő képeket. Shawn Van Daele fényképei reménnyel töltik el nemcsak a gyermekek, hanem mindnyájunk szívét is. A gyermekrajzokból készült fotók felnőttként is csodás világokba repítenek. Nézd meg őket, magukért beszélnek. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!