Lélekmozaikok

Könyvajánló: Ogonovszky Veronika – Gyermek, áldás

Különös gyöngyszemre bukkantam a gyermekvállalás témakörében, ez volt az első könyv, amit hosszú idő után szinte egyszerre kiolvastam. Azt is tudom ugyanakkor, hogy nem utoljára. A vékony kis könyvecske tömör mondanivalójával igazi kincseket rejt magában: a nőiség, a létezés, a tudatosság megélését az anyaságban való kiteljesedésben. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak… Tovább »

A gyermekvárás megélése – időzítés, vágyakozás, csillagtitkok…

Nőként harminc éves korunk környékén a legtöbben szembesülünk az anyaság kérdésével. Akkor is, ha szeretnénk, és akkor is, ha nem szeretnénk gyermeket. A belső megélés és a külső társadalmi elvárásokhoz való viszonyunk sokat elmond Önmagunkról. Zentai Anna asztrozófussal összeraktuk tudásunkat egy esti beszélgetés során, így a gyermekvárás és a gyermekáldás kérdését több nézőpontból is megvizsgáltuk…. Tovább »

10 +1 jel, mely arra utal, hogy öreg lélek a gyermeked

Sokszor a felnőttek legnagyobb tanítói a gyermekek: legyen az saját vagy a közvetlen környezetben élő gyermek. Különösen akkor tanítanak minket, ha a gyermek testben öreg lélek lakozik. Melyek is ezek a jelek, amelyek erről árulkodnak? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a… Tovább »

Lélekmozaikok – kulisszatitkok

Írni számomra kegyelmi állapot. Ha olvastad már hosszabb vagy rövidebb írásomat, talán érezted ezt rajta. Azt mondják, a szavakon túl sugárzik belőle valami földöntúli. Valami, amit nem lehet és nem is kell megmagyarázni. Amit eddig is éreztem alkotás közben, de mindennél jobban akkor mutatkozott meg, amikor a könyvem egyes fejezeteit írtam. Szerző: dr. Hörömpő Andrea… Tovább »

Ellentétek vonzásában? – dr.Csernus Imre bevállalta

Szegeden járt dr.Csernus Imre, interaktív előadása jóval túlmutatott a párkapcsolatokon: önismeret, önszeretet, felelősségvállalás, fájdalmak megélése és az önbizalom erősítésének módszerei mind szóba kerültek. Te bevállalod, hogy szembenézz Önmagaddal? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az… Tovább »

Az ikrek városának különös rejtélye

Hihetetlen dolgok történnek egy indiai faluban 1949 óta. Habár az ikerszületések száma arányait tekintve nem túl nagy az országban, Kodinhiben azonban több, mint 200 ikerpár él. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet lényegéről…. Tovább »

Anyák és lányaik – 24 angyali képen

Habár az anya – lánya kapcsolat az évek során változik, ezek a fényképek olyan megkapó és örök pillanatot ragadtak meg, amelyek időtállóak. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet lényegéről. Megrendeléshez kattints ide: Megrendelés… Tovább »

Szívszorító videó egy kislányról, aki rádöbben, hogy kistestvére fel fog nőni

Amikor az 5 éves Sadie rádöbbent, hogy a kisöccse nem mindig marad ilyen pici és aranyos, hiszen fel fog nőni, valószínűleg eddigi élete legnagyobb krízisén ment keresztül. Édesanyja ezt egy szívbemarkoló videóban örökítette meg. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel… Tovább »

Két újdonsült kispapa megható pillanatai és a feltétel nélküli szeretet

A kanadai fotós, Lindsay Foster tanúja lehetett annak a szívbemarkoló pillanatnak, amikor BJ Barone és Frankie Nelson első gyermeküket, Milot köszöntötték a megszületése utáni pillanatokban. A kisfiú első perceiről és a szülők őszinte szeretetéről igazán megható képek születtek. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző… Tovább »

A gyermeknevelés spirituális útján – 10 tanács Serena és dr.Wayne W. Dyertől

Serena Dyer édesapjának köszönhetően közvetlenül tapasztalta, hogyan nő fel egy nagy spirituális tanító gyermeke. Közös könyvüknek köszönhetően bepillanthatunk a spirituális gyermeknevelés kulisszatitkaiba. Gyakorlatias tanácsaik pedig neked is segítenek abban, hogyan neveld gyermeked, hogy összhangban maradjon lelkével, és hogyan teremtsen önmagának tudatos és sikeres életet. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik… Tovább »

Egy hihetetlen történet a 3 éves fiúról, aki emlékszik előző életére

A világ tele van csodákkal, ami által tudásunk a valóságról folyamatosan változik. Egy szinte hihetetlen történetre akadtam egy három éves kisfiúról, aki emlékszik arra, hogy előző életében meggyilkolták. A felnőtteket, akik nem hittek szavainak, elvezette magához a gyilkoshoz és a bizonyítékhoz is. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem… Tovább »

Gyermeki rajzok varázslója – Fotók a Reményért

Él a világon egy művész, akinek az a küldetése, hogy varázslatos fotói segítségével megelevenítse a gyermekek fantáziájában élő képeket. Shawn Van Daele fényképei reménnyel töltik el nemcsak a gyermekek, hanem mindnyájunk szívét is. A gyermekrajzokból készült fotók felnőttként is csodás világokba repítenek. Nézd meg őket, magukért beszélnek. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én… Tovább »

Pál Feri: Szülők gyermekszerepben? Gyermekek szülőszerepben?

A házasság hetében járunk, ennek apropójából Pál Feri atya Szegeden tartott előadást a szülők és gyermekek megélt szerepeiről. Minden jelenlegi, és gyermeket tervező jövendőbeli szülőnek szívből ajánlom a hallottakat, mert bizony sok buktatót el tudnánk kerülni, ha tisztában lennénk a cselekedeteink mögött húzódó tudattalan motivációinkkal. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged…… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!