Lélekmozaikok

A stressz csökkentésének leghatékonyabb módja

Vannak olyan időszakok az életünkben, amikor úgy összecsapnak fejünk felett a hullámok, hogy nehezen birkózunk meg a feladatainkkal, könnyen idegesek leszünk, és jobban hatnak ránk a külvilág körülményei is. A stressz mára „népbetegség” lett, működésének ismeretében azonban sok nehéz pillanattól kímélhetjük meg magunkat. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik… Tovább »

Miben rejlik az érintés ereje?

Olykor egy érintés, egy simogatás, egy ölelés többet mond minden szónál. Segít a nehézségek megoldásában, mozgósítja erőforrásainkat és megerősíti azt a belső biztonság érzést, hogy nem vagyunk egyedül. Te tudod, vajon miben rejlik az érintés ereje? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról,… Tovább »

10+1 dolog, amit érdemes lefekvés előtt tenned

Számos esetben olvashatunk arról, milyen fontos, hogy indítjuk a napunkat. Kétségtelenül sokat jelent a megfelelő reggeli rutin kialakítása, de ha igazán tudatos vagy, arra is figyelsz, hogy mit teszel este, mielőtt aludni mész. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli… Tovább »

5 tény a víz különleges hatásáról

Veled is előfordult már, hogy álltál a zuhany alatt és isteni szikraként egy ragyogó ötlet villant be az agyadba? Vajon mi a víz titka, aminek köszönhetően általa könnyebben megtalálnak minket a válaszok? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről,… Tovább »

A bhutáni boldogság 4 titka

Bhután, a Himalája lábánál fekvő kis ország híres arról, hogy az egész világon talán itt a legboldogabbak az emberek. Mi a titkuk, és mit vehetünk át tőlük mi magunk is? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről… Tovább »

Angyali aromák testnek és léleknek

Néha azt érzem, a szavak kevesek ahhoz, hogy a lélek érzéseit kifejezzék. Nem mindig könnyű ezért szembesülni a saját korlátaimmal, de íróként akkor is ez a legjobb eszközöm. Egyre fontosabb számomra, hogy amikor elakadok, vagy egyszerűen csak lemerülök, hiteles emberek tudjanak segíteni, feltölteni. Miért fontos ez a léleknek? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert… Tovább »

A szándék és hit gyógyító ereje – tudományos bizonyítékokkal

Gyógyít-e a szándék és a hit? Ha voltál már beteg, és hittél a gyógyulásodban, te is tapasztalhattad. A tudomány úttörőinek azért különösen jelentős a tevékenysége, mert évekig tartó áldozatos munkájuknak köszönhetően a világ többi szkeptikusa számára is bebizonyítják azt, amit a spirituális tanítók már rég óta tanítanak. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én… Tovább »

Hogyan legyél tudatos az egészséged megőrzésében? – Dr. Bagdy Emőke válaszol

Nem minden betegség oka lelki eredetű, de a lélek problémái előbb vagy utóbb betegséghez vezetnek. Ha tisztában vagy ezzel a folyamattal, könnyen tehetsz is ellene. Ezeknek az ismereteknek a minél szélesebb körű elterjesztésében Dr. Bagdy Emőkének különösen kiemelkedő szerepe van. A héten Szegeden tartott előadást, amiből sugárzott a lendület, és a szakma iránti alázat. Szerző:… Tovább »

Az őszinte mosoly csodája

Egy mosoly csodákra képes – különösen az, amelyik szívből jön. Amerikai pszichológusok megállapították, hogy az őszinte mosoly esetében sokkal gyorsabb a válasz reakció, mint ha csak udvariasságból mosolygunk. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!