Lélekmozaikok

A választások, a megértés, és a segítség szerepe a fejlődésben

„Vajon hol kell elengedni és hol kell felismerni, küzdeni, harcolni? Még mindig van bennem egy kettősség az Agykontroll, és a szabad akarat, illetve az Univerzum törvényeinek áramlása kérdésében. Vajon ha valaki megbetegszik, és nem törődik az üzenettel, amit a betegsége hordoz, hanem csakis az elme erejét használja a gyógyulásban, az is fejlődés? Már pedig az… Tovább »

A tudat 5 legfontosabb törvényszerűsége

A tudatosság megértéséhez és megéléséhez szükséges, hogy tisztában legyünk a tudat legfontosabb törvényszerűségeivel. Ugyanazon a bolygón élünk, ugyanazok az energiák és törvények hatnak ránk, mégis különbözik az, ahogy a világot látjuk. A tudat törvényszerűségeinek ismeretében mától a te életed is megváltozhat! Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy… Tovább »

Mondhatsz nemet is! – Elfogadás és elutasítás döntéshelyzetben

Ha ismerjük magunkat és tudatosak vagyunk, érezzük, hogy mennyire szoktunk ellenállni, vagy megszületett-e már bennünk az elfogadás. Az elfogadással kapcsolatban azonban szeretnék egy félreértést tisztázni: az elfogadás nem azt jelenti, hogy döntéshelyzetben nem mondhatunk nemet. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a… Tovább »

A célkitűzések 7+1 legfontosabb lépése

Mi lenne, ha 2015-ben elindulnál azon az úton, amire mindeddig féltél rálépni? Mi lenne, ha kinyitnád azt az ajtót, ami előtt lehet, hogy már hónapok vagy évek óta toporogsz? Mivé válnál, mit teremtenél, ha elhinnéd azt, hogy bármivé válhatsz vagy bármit teremthetsz? Mi történne, ha megnyitnád magad a világnak? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok… Tovább »

Mi a megvilágosodás? – Hawkins féle tudattérkép 16. és 17. szint – Béke és Megvilágosultság

Egyre több embernek vannak magas szintű spirituális tapasztalásai. Sokan azonban akkor is azt hiszik, hogy megvilágosult élményük volt, amikor valójában csak egy pillanatra kitágult a tudatosságuk és az érzékelésük. Mi a megvilágosodás? És mi nem a megvilágosodás? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről,… Tovább »

A szeretet, mint életmód – Hawkins féle tudattérkép 14. és 15. szint: Szeretet és Öröm

A szeretet sugárzik, a lélek pedig a szeretet és az öröm érzésében teljesedik igazán ki. A szeretet természetes módon, ítélkezés mentesen fedi fel magát előttünk, miközben igen nagy Erőt közvetít. Az egész személyiségünkre hatással van, tükröződik tekintetünkben, mosolyunkban, és kisugárzásunkban. Általa a bennünk lévő jóság, boldogság és pozitív életérzés a külvilágra is kivetül. Szerző: dr…. Tovább »

A hit embere vagy a tudomány embere vagy? – Hawkins féle Tudattérkép 13. szint: Ésszerűség

Ahol a tudomány véget ér, ott kezdődik a spiritualitás. A tudomány csak most jutott el odáig, hogy az ősi tanítások mögött rejtőző végtelen tudást saját eszközeivel bizonyítsa. Benned a hit vagy a racionalitás a nagyobb? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a… Tovább »

Elfogadás, Elengedés, Egyensúly – Hawkins féle tudattérkép 12. szint

Az elfogadással nem küzdesz valami ellen, hanem az Élet nehézségeit is természetes történésként tudod kezelni, amiben képes vagy meglátni fejlődés lehetőségét. Az irányítás elengedésével egy olyan ajtó nyílik meg számodra, ami a valódi harmónia, elégedettség és az egyensúly megteremtéséhez vezet. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese… Tovább »

Belső Erőd aktiválása – Hawkins féle tudattérkép 10 és 11.szint: Pártatlanság és Hajlandóság

Belső Erőd ébredésével álmaid egyre közelebb érnek hozzád. A spirituális fejlődés e pontján már rendelkezésedre áll mindaz, ami a tudatos teremtéshez szükséges. Élvezd az életet, és azt, hogy játszol. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és… Tovább »

Maximalizáld Erőd a tudatosság kapujában – Hawkins féle tudattérkép – 9. szint: Bátorság

A tudatosság ezen kapujában, amikor a negatív erőket felváltják a pozitív Erők, álmaink és céljaink megvalósulásának legfőbb összetevője, az életünkért való felelősség felvállalása aktiválódik. Főnix madárként újjászületünk, képessé válunk arra, hogy hatékonyan megoldjuk a különböző élethelyzeteket, és éljünk a minket megtaláló lehetőségekkel. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem… Tovább »

Büszkeség és balítélet – Hawkins féle tudattérkép – 8. szint: Büszkeség

Fontos az egészséges önbizalom a boldog és kiegyensúlyozott élethez, de amikor a mindennapokban már eluralkodik az egó vezérelte fennhéjázó viselkedés, az komoly akadályokat gördíthet a büszke ember elé. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az… Tovább »

A szabadság kapujában: Hawkins féle tudattérkép – 7. szint: Harag

Ha rendben vagy magaddal, nem érzel haragot. A harag ugyanis az összhang hiányából fakad. Mégis, ez a szint akár fejlődésed egyik ugródeszkájának is tekinthető, hiszen itt már egyre nagyobb energia áll rendelkezésedre, a szabadság kapuját jelentve számodra. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről,… Tovább »

Hogyan működtesd eredményesen a vonzás törvényét? – Hawkins féle tudattérkép – 6. szint: Vágyakozás

Tudattalan félelmeid és vágyaid működtetik a világot, és teremtik a mindennapjaidban megnyilvánuló eseményeket. Vágyaidból születnek céljaid és sikereid, a vágyak mozgatják meg a benned szunnyadó erőt, hogy magasabb szintre emeljék tudatosságodat. A vágyakozás szintje tehát egy mérföldkő lehet a magasabb tudatszintek kapujában. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem… Tovább »

Éld meg félelmeidet! – Hawkins féle tudattérkép: 5. szint – Félelem

A félelem kapcsán egy jelentős szinthez érkeztünk a tudattérképen. Itt már egyre több energia áll rendelkezésünkre, azonban mivel még mindig a negatív tartományokban járunk, életünket ebből a nézőpontból veszélyes helynek éljük meg. Pedig a félelemben óriási lehetőségek rejlenek a továbblépés felé. Ezért ne tekintsd őket rossznak, sokkal inkább tekints rájuk hálás szívvel, és tudd, hogy… Tovább »

Hawkins féle tudattérkép – 4. szint: Bánat

Szépen lassan haladunk a Tudattérképen a pozitív mezők felé, azonban van még néhány olyan szint, ami a negatív erőtér jellemzője, és legyünk bármennyire is tudatosak, olykor-olykor bárki a hatásuk alá kerülhet. A fásultságot követően a bánat szintjére érkeztünk. Erre a szintre a szomorúság, a veszteségérzet és a függőség jellemző, azonban rejlik benne egy igazán pozitív… Tovább »

Hawkins féle tudattérkép – 3. szint: Fásultság

Néha bárkivel előfordul, hogy erőt vesz rajta a csüggedés, reménytelenség érzése és a fásultság. Ez, ha rövid ideig tart, csak átmeneti hullámvölgyet eredményez. Hosszú távon azonban depressziót, apátiát, kiégést és más olyan betegséget okozhat, amiből egyedül nem fogunk tudni kilábalni. Mivel a fásultság energiaszintje csupán az 50-es értékre tehető. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok… Tovább »

Hawkins féle tudattérkép – 2. szint: Bűntudat

A tudattérkép ismerete hozzásegít Önmagad, mások és a világ jobb megértéséhez. A második szint bemutatása az összefüggések mélyebb tárházát nyitja meg előttünk. A bűntudat vagy a bűntudat keltéssel együtt járó manipuláció mindnyájunk életére hatással lehet. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a… Tovább »

Hawkins féle Tudattérkép – 1.szint: Szégyen

Miért fontos a tudatszintek ismerete? Mivel segíti életed, hogyan teheted egyszerűbbé, jobbá, boldogabbá általa a hétköznapjaidat? Hogyan segíti fejlődésed? Ezekre a kérdésekre válaszolok a Tudattérképet bemutató sorozatomban, melynek első szintje a szégyen. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről,… Tovább »

A szitakötő – fényhordozó segítőd az átalakulásban

A szitakötő maga a változás, fejlődés, az illúziók meghaladása, álom, fény, a lélek szárnya, bölcsesség, szabadság, világosság, Erő, inspiráció, ébredés, kapcsolat a nem fizikai világgal, kreativitás, öröm. A szitakötő szimbólum segít a fejlődésben, és a valóság nagyobb dimenzióiról beszél. Felhasználja a napsugarat és a fényt, ez Téged is hozzásegít a tisztán látáshoz, és az eddigi… Tovább »

5 + 1 könyv, ami a legnagyobb hatással lesz lelked fejlődésére

Ma van a könyv és a szerzői jogok világnapja, ennek apropójából kiválogattam azokat a kedvenc könyveimet, amelyek a legnagyobb hatással voltak rám. Ha szeretnéd elősegíteni lelked fejlődését, ezeket szívből ajánlom Neked is, mivel mind a könyvek, mind azok írói mind hitelesek számomra. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!