Lélekmozaikok

Amikor igazán megszerettem magam… – Így váltam rút kiskacsából Hercegnővé

Ha volt valaha, amit igazán elmondhattam magamról, az az volt, hogy „fiús” lány voltam. Gyerekként sosem babáztam, a lányok helyett a fiúkkal mindig jobban megértettem magam, és mindent megtettem – persze tudattalanul – hogy elrejtsem, elfojtsam magamban a női énemet… De amikor igazán megszerettem magam, valami megváltozott… Elmondom, hogy váltam “rút kiskacsából Hercegnővé”… Szerző: dr…. Tovább »

„Annyira jó veled dilisnek lenni!”

Mikor nevettél utoljára annyira, hogy már a hasad is fájt tőle? Olyan felszabadultan, kötöttségek és anélkül, hogy azon gondolkoztál volna, vajon hülyének néz-e bárki is? Lazán, játékosan, csak azért, mert jól esik. Egyre több embernél látom, hogy nem meri megengedni magának ezt a „luxust”, pedig a nevetés olyan energiákat szabadít fel bennünk, amelyek igazán jótékony… Tovább »

Ha szeretsz, mondd meg!

Te hogyan mutatod ki a szeretetedet? Ki mered-e mutatni egyáltalán, vagy visszabújsz a csigaházadba és inkább azt várod, hogy a másik kitalálja, mit érzel? Ki mered-e mondani azt, hogy: szeretlek? Félünk a sebezhetőségünk felvállalásától ezért inkább oly sokszor hallgatásba menekülünk… A másik opció, hogy túlagyaljuk és túlkombináljuk a kérdést. Pedig az legtöbbször sokkal egyszerűbb annál,… Tovább »

Lélekemelkedések: A pillanat, ami nemrég még csak a távoli jövő volt…

Sokszor csak azt látjuk, mi hiányzik az életünkből, azt nem ismerjük el, mi az, amire már régóta vágytunk és megjelent. A pillanat, ami nemrég még csak a távoli jövő volt, most van. Úgy hívják, jelen. Amikor pedig a jelenben a szív megnyílik, a lélek szárnyal. És ha a lélek szárnyal, emelkedik és másokat is emel…. Tovább »

Tedd le a keresztjeidet, amit magaddal cipelsz!

Hordozunk magunkkal történeteket, emlékeket, helyzeteket, személyeket, feladatokat, amelyekkel oly sokszor nem tudunk mit kezdeni. Az elmúlt hetek ezeknek a régóta tartó és minket már nem szolgáló érzéseknek, helyzeteknek az elengedéséről szóltak, hogy egy teljesen más minőségben újjászülethessünk. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről,… Tovább »

Néha össze kell törni

Néha össze kell törni, néha szét kell esni… Darabokra… Hogy kilépve szerepeinkből, elszakítva függőségeinket, ledobva maszkjainkat, amelyek eltorzítják belső fényünk lángjait, újjászülessünk. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet lényegéről. Megrendeléshez kattints ide: Megrendelés… Tovább »

Kopogtatások

Kopogtatok. Állok az ajtód előtt, nyitott szívvel, elvárások, kétségek és gondolatok nélkül, és várom, vajon beengedsz-e. Csak halkan zörgetek, talán túl óvatosan. Nem hallod. Nem hallod, mert túl nagy a világ zaja körülötted. Nem hallod, mert mások túlkiabálnak, és én amúgy sem vagyok az a kiabálós fajta. Nem hallod, mert az életed hullámvasútja oly hangosan dübörög,… Tovább »

Mindig arra gondolj, hogy sosem vagy egyedül

Még akkor is, ha fizikailag nincs melletted senki. A testnek hiányozhatsz, de végtelen lelkem bármikor ott teremhet nálad egy szempillantás alatt. Bármikor beszélgethetek, vitatkozhatok veled, érvelhetek neked és kérdezhetek… Sőt, még válaszolsz is. És talán pont, amikor rossz kedvem van, a padlón vagyok, az nem is én vagyok, hanem Te… Mert érzékellek. Szerző: dr. Hörömpő… Tovább »

Átutazóban…

Átutazóban vagyunk… Itt a Földön és egymás életében is. Vannak pillanatok, amikor mindez váratlanul belénk hasít, majd jó esetben könnyedén suhan tovább a messzi végtelenbe… Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet lényegéről. Megrendeléshez… Tovább »

Az éteri kötelékekről

Sokszor érezhetjük, hogy számunkra fontos személyekkel energetikailag össze vagyunk kötve. Ez azzal a hatással is járhat, hogy érzékelhetjük az ő energiáit. Ha nem tudod miért vagy fáradt, kedvetlen, az okok az ilyen kapcsolatból is adódhatnak. Még akkor is, ha fizikailag már nem találkoztok, a csakráitok révén össze vagytok kötve. Erről olvastam nemrég Doreen Virtue Csakra… Tovább »

Segítek vagy próbálom megmenteni?

Talán darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de azok számára, akik mernek őszinték lenni Önmagukkal, hasznos lehet, ha olykor felteszik maguknak ezt a kérdést. Kapcsolatainkban ugyanis hajlamosak vagyunk a megmentő szerepet felvenni – anélkül, hogy erre tudatosak lennénk. Azzal nyugtatjuk a lelkiismeretünket, hogy mi csak „segíteni próbálunk”. A kérdés csak az: biztos? Szerző: dr. Hörömpő Andrea… Tovább »

Ez a 16 fotó megmutatja, mit jelent az örökbefogadás a háziállatok számára

A törődés, a szeretet és a harmónia, amely egy örökbefogadás után az állatok számára mindennapossá válik, teljesen megváltoztatja az életüket. A változás különösen szembeötlő, ha készül fotó az örökbefogadás napján, majd néhány hónappal vagy évvel utána is. Ezek a képek magukért beszélnek. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem… Tovább »

7+1 előny, amit az egyedüllétben megtapasztalhatsz

Életének hosszabb vagy rövidebb időszakában mindenki érezheti magát egyedül. Azonban mindez olyan tapasztalásokat jelenhet ez számodra, ami hosszú távon építi személyiségedet. Képes vagy arra, hogy megtaláld az egyedüllétben rejlő előnyöket? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről… Tovább »

Miért kiabálunk, amikor dühösek vagyunk?

Egy hindu szent a Gangesz partján készült a rituális fürdőjére, amikor a közelben egy család tagjait hallotta dühösen kiabálni egymással. Mosolyogva a tanítványaihoz fordult és megkérdezte: Miért kiabálnak az emberek, amikor dühösek? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről,… Tovább »

A tapasztalás csodája

Varázslatos, ahogy abban a pillanatban, amikor döntésre jutsz, hogy felhagysz a kutatással, egyszer csak felbukkannak a válaszok lelked legmélyebb bugyraiból. Amikor már nem a kérdéseid nyomában jársz napod legnagyobb részében, mert elfogadtad, hogy lélek kérdésekben nincsenek racionális magyarázatok. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző… Tovább »

Töredékek

Rövid hónapzáró gondolatok fejlődésről, elengedésről és az Önmagadban meglelt békéről… Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet lényegéről. Megrendeléshez kattints ide: Megrendelés Ha többet olvasnál a kapcsolatokról, elfogadásról, elengedésről, a nehézségek megéléséről, szeretettel ajánlom … Tovább »

Szenzációs felfedezés: Génjeinkben is kötődünk barátainkhoz

A genetikának és más tudományos eredményeknek köszönhetően talán egész közel járunk ahhoz a korszakalkotó pillanathoz, hogy a tudomány is bizonyítsa azt, amit a spirituális tanítások oly régóta hirdetnek: Mindnyájan egyek vagyunk. Az amerikai Proceedings of the National Academy of Science által hétfőn publikált új tanulmány szerint ugyanis génjeinkben is kötődünk barátainkhoz. Szerző: dr. Hörömpő Andrea… Tovább »

Nyiss a barátságra! (+videó)

Habár az iskola szezonnak még csak most lett vége, a Coca-Cola legújabb fejlesztése az elsőéveseket célozza meg. Új iskola, új ismeretségek – hogy ez könnyebben kialakuljon, egy egészen zseniális ötlettel álltak elő. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!