Lélekmozaikok

A választások, a megértés, és a segítség szerepe a fejlődésben

„Vajon hol kell elengedni és hol kell felismerni, küzdeni, harcolni? Még mindig van bennem egy kettősség az Agykontroll, és a szabad akarat, illetve az Univerzum törvényeinek áramlása kérdésében. Vajon ha valaki megbetegszik, és nem törődik az üzenettel, amit a betegsége hordoz, hanem csakis az elme erejét használja a gyógyulásban, az is fejlődés? Már pedig az… Tovább »

A mentális fittség 7+1 módszere, amivel növelheted elméd hatékonyságát

Elménket ugyanolyan fontos edzeni, mint testünket. Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb hatásfokkal működjön, érdemes karban tartani, amelyben segíthet számos hasznos gyakorlat. Ennek eredménye az lesz, hogy jobban felhasználod az időd, könnyedebben eléred a céljaidat, és életedet egyre harmonikusabbnak fogod érezni. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese… Tovább »

5 tény a víz különleges hatásáról

Veled is előfordult már, hogy álltál a zuhany alatt és isteni szikraként egy ragyogó ötlet villant be az agyadba? Vajon mi a víz titka, aminek köszönhetően általa könnyebben megtalálnak minket a válaszok? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről,… Tovább »

Újévi fogadalmak helyett – 7+1 pozitív szokás a tartós változásért

Újévkor hajlamosak vagyunk arra, hogy nagy fogadalmakat teszünk, amelyeket azonban néhány hét alatt könnyen elfelejtünk. Az apró lépések többet jelentenek a fejlődésben, de mégis ha úgy gondolod, most itt az idő néhány új szokás kialakítására, adok néhány tippet, amiből válogatni tudsz. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy… Tovább »

Hogyan teremts elméd erejével? – Interjú dr.Domján Lászlóval

Életem meghatározó élménye volt a négy napos Agykontroll tanfolyam, ami megnyitotta számomra az utat önmagam megismerése felé. Azon túl, hogy maradandó élménnyel ajándékozott meg, számos kiváló technikát is megtanultam, amit a hétköznapokban a mai napig használni tudok. Úgy gondolom, ezt a módszert mindenkinek ismerni kellene, ezért boldogan tettem fel kérdéseimet dr.Domján Lászlónak az Agykontroll titkairól,… Tovább »

Teremts magadnak pénzügyi bőséget 10+1 lépésben

Megfigyelted már, hogy vannak olyan emberek, akiknek életébe egyszerűen áramlik a pénz, míg mások gyakran küzdenek pénzügyi gondokkal? A pénzügyi tudatosság az a terület, amivel mindenki nap mint nap szembesül, amikor kisebb vagy nagyobb sikerrel átugorja az Élet által elé gördített akadályokat. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem… Tovább »

Meditációs világrekorddal a békéért

A kiváló spirituális tanító, Deepak Chopra legújabb kezdeményezésében az egész világra kiterjedő meditációt hirdetett a békéért. Mindeközben reméli, hogy a nagy érdeklődésnek köszönhetően megdöntésre kerül az együtt meditálás világrekordja is. Ha te sem akarsz kimaradni belőle, olvass tovább a részletekkel kapcsolatban. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy… Tovább »

Lélekhangok a tudatosság útján – 7+1 titok az intuícióról

Az intuíció egy nagyon hasznos eszköz, amit azonban a jelenlegi, racionális gondolkodás vezérelte világban hajlamosak vagyunk meg sem hallani, vagy csak legyinteni rá. Pedig a tudatosság nélkülözhetetlen eszköze, hiszen az intuíció tulajdonképpen a lelked hangja. Te meghallod, amit üzenni szeretne? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese… Tovább »

A nélkülözhetetlen megerősítés: Megérdemlem!

Mert Megérdemlem! Igaz, hogy a Loreal már évek óta kisajátította magának ezt a szlogenné vált rövid mondatot, de fontos lenne, hogy márkától függetlenül a mindennapjaidban is többet használd. Ennek hiánya egy olyan titkos tudatalatti buktató lehet, amire eddig kevés figyelmet fordítottunk. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!