Lélekmozaikok

Mit vonzol az életedbe? – Érzelmeid és a vonzás törvénye

Mit is vonzol az életedbe? Azt, amire vágysz, netán amitől félsz? Vagy azt, amire gondolsz? Azt mondod, nem működik? Mit kell tudnod a vonzás törvényéről, hogy te is a lehető legjobban működtesd? Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről,… Tovább »

Az emberi élet 5 szabálya

Életünk során már gyermekkorunktól kezdve számos szabállyal szembesülünk. Vannak azonban olyanok, amelyek habár fontosak, születésünk pillanatában elfelejtettük őket. Itt az idő feleleveníteni őket. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy mese az előző életekről, lélektársakról, a feltétel nélküli szeretetről, az időről és az Élet lényegéről. Megrendeléshez kattints ide:… Tovább »

Hogyan teremts elméd erejével? – Interjú dr.Domján Lászlóval

Életem meghatározó élménye volt a négy napos Agykontroll tanfolyam, ami megnyitotta számomra az utat önmagam megismerése felé. Azon túl, hogy maradandó élménnyel ajándékozott meg, számos kiváló technikát is megtanultam, amit a hétköznapokban a mai napig használni tudok. Úgy gondolom, ezt a módszert mindenkinek ismerni kellene, ezért boldogan tettem fel kérdéseimet dr.Domján Lászlónak az Agykontroll titkairól,… Tovább »

Hogyan működtesd eredményesen a vonzás törvényét? – Hawkins féle tudattérkép – 6. szint: Vágyakozás

Tudattalan félelmeid és vágyaid működtetik a világot, és teremtik a mindennapjaidban megnyilvánuló eseményeket. Vágyaidból születnek céljaid és sikereid, a vágyak mozgatják meg a benned szunnyadó erőt, hogy magasabb szintre emeljék tudatosságodat. A vágyakozás szintje tehát egy mérföldkő lehet a magasabb tudatszintek kapujában. Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem… Tovább »

5 fontos tudományos tény, hogy hatékonyabban működtethesd a Vonzás törvényét

A Titok című könyv óta közkedveltté vált a Vonzás törvényére való hivatkozás céljaink elérése érdekében. Vannak olyan tudományosan is bizonyított tények, melyek ismeretében jobban tudod működtetni ezt a fontos törvényt a saját életedben. Figyelj ezekre, és növeld meg hatékonyságodat már mától! Szerző: dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok Mert én látlak Téged… Új, harmadik könyvem egy… Tovább »

Könyvajánló: Esther és Jerry Hicks – Kérd és Megadatik (1. rész)

Egy könyv, ami mind időben, mind tartalomban megelőzte hozzá hasonló társait. Egy könyv, ami nem csak üres szavakkal dobálózik, hanem finom fonálra fűzve tárja elénk gyöngyszemeit. Egy könyv, ami nem csak elméletben erős, hanem olyan praktikus és gyakorlatban is hasznos tudást nyújt, aminek mindennapi alkalmazása maradandó mellékhatásokkal jár: a harmonikus, kiegyensúlyozott, boldog és sikeres élet… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!